error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo Luif is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud experts in Uden laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratieburo Luif uit Uden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratieburo Luif kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratieburo Luif is geopend op 30-09-1979 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 16066911. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratieburo Luif
  • Jonkerveld 116, 5403CC, Uden
  • 0413 332442
  • info@administratieburoluif.nl
Branche
Boekhouder
KVK
16066911
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
30-09-1979
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders