error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo Koning is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Nieuwe Niedorp.

Meer weten over Administratieburo Koning uit Nieuwe Niedorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratieburo Koning kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratieburo Koning is geopend op 01-10-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 37109119. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratieburo Koning
Branche
Boekhouder
KVK
37109119
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders