Meer informatie over wat Administratieburo Jongsma of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Zevenhuizen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Over dit bedrijf

Administratieburo Jongsma is opgericht in 02-01-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 02079158. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratieburo Jongsma uit Zevenhuizen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratieburo Jongsma regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.