error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo Jongsma is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Zevenhuizen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratieburo Jongsma uit Zevenhuizen. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratieburo Jongsma regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

Administratieburo Jongsma is geopend op 02-01-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 02079158. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratieburo Jongsma
  • Evertswijk 1, 9354AT, Zevenhuizen
  • 0594 631808
Branche
Boekhouder
KVK
02079158
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders