Meer informatie over wat Administratieburo Dijkstra of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Drachten.

Meer weten over Administratieburo Dijkstra uit Drachten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratieburo Dijkstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratieburo Dijkstra bestaat al sinds 01-09-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 01060480. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.