error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo De Kler en Kruger is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de omgeving van Amsterdam.

Zie hier alle details en reviews van Administratieburo De Kler en Kruger uit Amsterdam. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratieburo De Kler en Kruger doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratieburo De Kler en Kruger is geopend op 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 61202789. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratieburo De Kler en Kruger
  • Staringstraat 273, 1054VN, Amsterdam
  • 020 6181734
  • www.artikler.nl
  • info@artikler.nl
Branche
Boekhouder
KVK
61202789
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders