error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratieburo De Kler of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van boekhoud experts in de buurt van Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratieburo De Kler uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratieburo De Kler neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratieburo De Kler is geopend op 01-01-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 33299162. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratieburo De Kler
  • Jacob van Lennepkade 334BC, 1053NJ, Amsterdam
  • 020 6181734
  • www.covacs.nl
  • kler@tiscali.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33299162
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders