error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratieburo De Haan is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Zaandijk.

Zie hier alle details en reviews van Administratieburo De Haan uit Zaandijk. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratieburo De Haan kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratieburo De Haan is opgericht in 01-01-1976 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 35013627. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratieburo De Haan
Branche
Boekhouder
KVK
35013627
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1976
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders