error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiebureau Van Oosten of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van accountants in de regio van Nieuw-Weerdinge.

hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau Van Oosten uit Nieuw-Weerdinge. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiebureau Van Oosten regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiebureau Van Oosten bestaat al sinds 01-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51584611. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiebureau Van Oosten
Branche
Boekhouder
KVK
51584611
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders