error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiebureau Van de Veerdonk / Van de Loo of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van 's-Hertogenbosch laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiebureau Van de Veerdonk / Van de Loo uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiebureau Van de Veerdonk / Van de Loo kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiebureau Van de Veerdonk / Van de Loo bestaat al sinds 17-09-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 16064513. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiebureau Van de Veerdonk / Van de Loo
 • Victorialaan 15Kamer 2.15, 5213JG, 's-Hertogenbosch
 • 073 6212105
 • www.veerdonkloo.nl
 • veerdonkloo@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
16064513
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
17-09-1991
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • JVK 59

  Victor Slingelandstraat 3, 4906EM, Oosterhout

 • Kunst-zinnig

  Lakenstraat 5, 6659BE, Wamel

 • Figro

  Toernooistraat 13, 1442VN, Purmerend