error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Sommers is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de buurt van Bemmel laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiebureau Sommers uit Bemmel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiebureau Sommers doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiebureau Sommers is opgericht in 01-02-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 10037156. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiebureau Sommers
  • het Hoog 11, 6681DE, Bemmel
  • 0481 464188
  • www.sommers.nl
  • info@sommers.nl
Branche
Boekhouder
KVK
10037156
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-02-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders