error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Sheikh is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Administratiebureau Sheikh uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiebureau Sheikh doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiebureau Sheikh is opgericht in 01-01-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 67917127. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiebureau Sheikh
  • Jonker Fransstraat 118A, 3031AX, Rotterdam
Branche
Boekhouder
KVK
67917127
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders