error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau PeDe is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in Uithoorn laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiebureau PeDe is geopend op 01-07-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34316466. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau PeDe uit Uithoorn. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiebureau PeDe kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Administratiebureau PeDe
  • Ondernemingsweg 54M, 1422DZ Uithoorn
  • 0297 564800
Branche
Boekhouder
KVK
34316466
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders