error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiebureau PeDe of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Uithoorn laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiebureau PeDe uit Uithoorn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiebureau PeDe neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze boekhouder

Administratiebureau PeDe bestaat al sinds 01-07-1983 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 34316466. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiebureau PeDe
  • Ondernemingsweg 54M, 1422DZ, Uithoorn
  • 0297 564800
Branche
Boekhouder
KVK
34316466
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders