error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiebureau Patryk Novotny of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Hoorn.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau Patryk Novotny uit Hoorn. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiebureau Patryk Novotny neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiebureau Patryk Novotny is opgericht in 25-04-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 65883209. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiebureau Patryk Novotny
  • Han Hoekstrahof 210, 1628WX, Hoorn
  • 06-19825661
Branche
Boekhouder
KVK
65883209
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders