error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Meijer is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Rheden.

Meer weten over Administratiebureau Meijer uit Rheden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiebureau Meijer doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiebureau Meijer is opgericht in 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 09140170. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiebureau Meijer
  • Parallelweg 25, 6991AT, Rheden
  • 026 4953855
Branche
Boekhouder
KVK
09140170
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders