error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Kortelaan is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van accountants in de omgeving van Spanbroek.

Meer weten over Administratiebureau Kortelaan uit Spanbroek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiebureau Kortelaan doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiebureau Kortelaan is geopend op 12-12-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 37146504. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiebureau Kortelaan
  • Grote Zomerdijk 59, 1715KS, Spanbroek
  • 06-20589858
  • www.kortelaan.nl
  • info@kortelaan.nl
Branche
Boekhouder
KVK
37146504
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-12-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders