Administratiebureau Jan van der Werf is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Vlissingen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiebureau Jan van der Werf uit Vlissingen. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiebureau Jan van der Werf kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Administratiebureau Jan van der Werf bestaat al sinds 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20139594. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.