Meer informatie over wat Administratiebureau Halo of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Meer informatie over deze accountant

Administratiebureau Halo is geopend op 01-01-2018 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 70384223. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiebureau Halo uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiebureau Halo kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.