error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiebureau Feenstra of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialistes in Uitgeest laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiebureau Feenstra uit Uitgeest? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiebureau Feenstra neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratiebureau Feenstra bestaat al sinds 01-01-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 54301599. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiebureau Feenstra
  • Meerkoetstraat 23, 1911XE, Uitgeest
  • 06-27229393
Branche
Boekhouder
KVK
54301599
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders