Administratiebureau "De Salamander" is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Oostvoorne.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau "De Salamander" uit Oostvoorne. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiebureau "De Salamander" neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Over dit administratiekantoor

Administratiebureau "De Salamander" is geopend op 16-06-1980 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24226022. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.