error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiebureau C.O. Steeman of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Heemskerk laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiebureau C.O. Steeman uit Heemskerk. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiebureau C.O. Steeman kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiebureau C.O. Steeman is opgericht in 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34070393. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiebureau C.O. Steeman
  • Rijksstraatweg 82Knt, 1964LK, Heemskerk
  • 0251 250869
  • www.costeeman.nl
  • info@costeeman.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34070393
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders