error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau C.J. Kroon is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau C.J. Kroon uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiebureau C.J. Kroon kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over accountancykantoor

Administratiebureau C.J. Kroon bestaat al sinds 01-01-1935 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 27343567. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiebureau C.J. Kroon
  • Dinkel 27, 2282PV, 's-Gravenhage
  • 070 3901966
Branche
Boekhouder
KVK
27343567
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1935
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders