error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Christine de Wit is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Katlijk.

Zie hier alle details en reviews van Administratiebureau Christine de Wit uit Katlijk. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiebureau Christine de Wit doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiebureau Christine de Wit is geopend op 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01125400. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiebureau Christine de Wit
  • W A Nijenhuisweg 13, 8455JS, Katlijk
  • 0513 640343
  • christine.de.wit@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1125400
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders