error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau Akkermans is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Dokkum.

Meer weten over Administratiebureau Akkermans uit Dokkum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiebureau Akkermans regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiebureau Akkermans is geopend op 01-05-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 54182344. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiebureau Akkermans
Branche
Boekhouder
KVK
54182344
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2011
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders