error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie/Adviesburo Brockbernd B.V. of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Zwolle.

Meer weten over Administratie/Adviesburo Brockbernd B.V. uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie/Adviesburo Brockbernd B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratie/Adviesburo Brockbernd B.V. is opgericht in 01-11-1992 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 05051380. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie/Adviesburo Brockbernd B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
05051380
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-1992
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders