error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie West-Friesland is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Wognum.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie West-Friesland is geopend op 09-05-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 65983971. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratie West-Friesland uit Wognum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie West-Friesland regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Administratie West-Friesland
Branche
Boekhouder
KVK
65983971
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-05-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders