error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Wedekind is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in Zeewolde laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie Wedekind uit Zeewolde. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratie Wedekind kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie Wedekind is opgericht in 08-06-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 60840587. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Wedekind
  • Jade 31, 3893EB, Zeewolde
  • 06-28526514
Branche
Boekhouder
KVK
60840587
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders