error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Service Stevelmans is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de regio van Brunssum laat je jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie Service Stevelmans uit Brunssum. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratie Service Stevelmans kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratie Service Stevelmans is opgericht in 30-03-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14088958. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Service Stevelmans
  • Kasteelstraat 73, 6441TT, Brunssum
  • 045 5274948
Branche
Boekhouder
KVK
14088958
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders