error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie Service Shop Van Dam of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede offertes te bekijken van administratie specialisten in Vledder laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie Service Shop Van Dam uit Vledder. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie Service Shop Van Dam neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratie Service Shop Van Dam is geopend op 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 04049125. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Service Shop Van Dam
  • Dorpsstraat 19, 8381AM, Vledder
  • 0521 382278
Branche
Boekhouder
KVK
04049125
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders