error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie Service Kunst of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Wijckel laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Service Kunst uit Wijckel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie Service Kunst neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratie Service Kunst bestaat al sinds 01-02-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 59978473. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie Service Kunst
  • Dokter Hattinkstrjitte 3, 8563AC, Wijckel
Branche
Boekhouder
KVK
59978473
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders