Administratie Service Kunst is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Wijckel laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Administratie Service Kunst is opgericht in 01-02-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 59978473. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratie Service Kunst uit Wijckel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratie Service Kunst kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.