error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie-service bureau Jongeneel of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratie-service bureau Jongeneel uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie-service bureau Jongeneel neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratie-service bureau Jongeneel is opgericht in 26-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27296589. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie-service bureau Jongeneel
  • Haagsestraat 50, 2587TK, 's-Gravenhage
  • 070 2117912
Branche
Boekhouder
KVK
27296589
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders