error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Service A.S.D. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in Leeuwarden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie Service A.S.D. uit Leeuwarden. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratie Service A.S.D. kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie Service A.S.D. bestaat al sinds 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 01070654. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie Service A.S.D.
  • d'Hondecoeterstraat 56, 8932DT, Leeuwarden
  • 058 2125886
  • asd.dijkstra@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01070654
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders