error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Service A.S.D. is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud specialisten in Leeuwarden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratie Service A.S.D. is opgericht in 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01070654. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Lees hier alle details en reviews van Administratie Service A.S.D. uit Leeuwarden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie Service A.S.D. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Administratie Service A.S.D.
  • d'Hondecoeterstraat 56, 8932DT Leeuwarden
  • 058 2125886
  • asd.dijkstra@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01070654
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders