Administratie Service AJ is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountants in Hengelo laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie Service AJ is geopend op 23-08-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 58603336. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratie Service AJ uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie Service AJ kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.