error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie Service AJ of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Hengelo.

Meer weten over Administratie Service AJ uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratie Service AJ kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie Service AJ is geopend op 23-08-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 58603336. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie Service AJ
Branche
Boekhouder
KVK
58603336
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-08-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders