error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Plus is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratie Plus uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie Plus neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratie Plus is opgericht in 01-03-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34206754. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Plus
Branche
Boekhouder
KVK
34206754
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders