error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Personeelsdiensten M.H.M. van Vliet is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Woerden laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratie & Personeelsdiensten M.H.M. van Vliet uit Woerden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie & Personeelsdiensten M.H.M. van Vliet neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

Administratie & Personeelsdiensten M.H.M. van Vliet is opgericht in 01-09-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30270097. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie & Personeelsdiensten M.H.M. van Vliet
  • Van der Valk Boumanlaan 88, 3446GK, Woerden
  • 0348 431132
Branche
Boekhouder
KVK
30270097
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders