error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie & Meer of een soortgelijke administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Venray.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie & Meer uit Venray. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie & Meer kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Meer is opgericht in 05-09-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53520777. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie & Meer
  • Kruidenlaan 35, 5803BD, Venray
  • 0478 580887
Branche
Boekhouder
KVK
53520777
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-09-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders