error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kau is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Zaandam laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Kau uit Zaandam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie Kau doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Administratie Kau is opgericht in 01-08-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 50473026. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie Kau
Branche
Boekhouder
KVK
50473026
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders