Administratie kantoor van Oord is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie kantoor van Oord is geopend op 01-04-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17189108. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Meer weten over Administratie kantoor van Oord uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie kantoor van Oord kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.