error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie kantoor van Oord is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van 's-Hertogenbosch.

Meer weten over Administratie kantoor van Oord uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie kantoor van Oord doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratie kantoor van Oord bestaat al sinds 01-04-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17189108. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratie kantoor van Oord
  • Middelburglaan 16, 5224VB, 's-Hertogenbosch
  • 073 6311756
  • admkantoorvanoord@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
17189108
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders