error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie-Kantoor Martens of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Roggel.

Meer weten over Administratie-Kantoor Martens uit Roggel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie-Kantoor Martens neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratie-Kantoor Martens bestaat al sinds 01-12-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 13023047. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie-Kantoor Martens
  • Reppelstraat 20, 6088EV, Roggel
  • 0475 497430
Branche
Boekhouder
KVK
13023047
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders