error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Marjoh is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Veldhoven.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie Kantoor Marjoh uit Veldhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie Kantoor Marjoh doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratie Kantoor Marjoh is geopend op 01-08-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17085348. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Kantoor Marjoh
  • Repel 12, 5501HS, Veldhoven
  • 040 2549828
Branche
Boekhouder
KVK
17085348
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders