error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie kantoor Lisero of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie kantoor Lisero uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie kantoor Lisero neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie kantoor Lisero is geopend op 03-11-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 64510166. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie kantoor Lisero
  • Fluitenkruid 99, 2498CP, 's-Gravenhage
  • 070 8888736
Branche
Boekhouder
KVK
64510166
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders