error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor J.W. Hoekman is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Erica.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie Kantoor J.W. Hoekman uit Erica. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie Kantoor J.W. Hoekman neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratie Kantoor J.W. Hoekman is opgericht in 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04025541. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Kantoor J.W. Hoekman
  • Verlengde Vaart NZ 122, 7887EK, Erica
  • 0591-302025
  • www.akhoekman.nl
  • hoekman.jw@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
4025541
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders