error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor J.S.C. van Middelkoop is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Rijswijk laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Kantoor J.S.C. van Middelkoop uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratie Kantoor J.S.C. van Middelkoop kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie Kantoor J.S.C. van Middelkoop is geopend op 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27177437. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie Kantoor J.S.C. van Middelkoop
  • Verhagen Metmanstraat 61, 2282GM, Rijswijk
  • 070 3904441
Branche
Boekhouder
KVK
27177437
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders