Administratie Kantoor Haanstra is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Ter Apel.

Meer weten over Administratie Kantoor Haanstra uit Ter Apel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie Kantoor Haanstra doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratie Kantoor Haanstra is geopend op 01-10-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 04035215. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.