error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Haanstra is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de buurt van Ter Apel laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Kantoor Haanstra uit Ter Apel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie Kantoor Haanstra regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Administratie Kantoor Haanstra is geopend op 01-10-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04035215. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie Kantoor Haanstra
  • Rundezoom 9, 9561JX, Ter Apel
  • 06-20362690
Branche
Boekhouder
KVK
04035215
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1987
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders