error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor H. Berns-Polman is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de regio van Gendt laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Kantoor H. Berns-Polman uit Gendt? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratie Kantoor H. Berns-Polman kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratie Kantoor H. Berns-Polman is geopend op 01-08-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 09191023. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Kantoor H. Berns-Polman
  • Schoutstraat 52, 6691JJ, Gendt
  • 0481 421082
  • m.berns@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09191023
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders