Administratie-Kantoor Goossens is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Purmerend.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Over dit bedrijf

Administratie-Kantoor Goossens is opgericht in 29-01-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 36037059. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratie-Kantoor Goossens uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie-Kantoor Goossens neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.