error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie kantoor C. Visser is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Ravenswaaij.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie kantoor C. Visser uit Ravenswaaij. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie kantoor C. Visser kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratie kantoor C. Visser bestaat al sinds 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30275886. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie kantoor C. Visser
  • Maatsteeg 4, 4119LT, Ravenswaaij
  • 0345 558219
  • cor.annemarie@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30275886
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders