error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Brizee is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de regio van Maassluis.

Meer weten over Administratie Kantoor Brizee uit Maassluis? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie Kantoor Brizee neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie Kantoor Brizee is opgericht in 18-07-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 69235686. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Kantoor Brizee
  • Zwaluwstraat 104, 3145NH, Maassluis
  • 010 5915547
Branche
Boekhouder
KVK
69235686
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-07-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders