error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Biek is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de buurt van Maarssen laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratie Kantoor Biek uit Maarssen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie Kantoor Biek neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratie Kantoor Biek is geopend op 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 30138743. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratie Kantoor Biek
  • Van Lingelaan 62, 3602PB, Maarssen
  • 0346 568413
Branche
Boekhouder
KVK
30138743
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders