error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Bakker is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Maastricht laat je jouw details achter in het formulier.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Over dit accountancykantoor

Administratie Kantoor Bakker is geopend op 01-10-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 14628317. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie Kantoor Bakker uit Maastricht. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratie Kantoor Bakker kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Administratie Kantoor Bakker
Branche
Boekhouder
KVK
14628317
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1990
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders