error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor Bakker is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede offertes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Maastricht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Kantoor Bakker uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie Kantoor Bakker neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie Kantoor Bakker is geopend op 01-10-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 14628317. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie Kantoor Bakker
Branche
Boekhouder
KVK
14628317
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1990
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders