error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Kantoor A.M. van Kol is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Alphen.

Meer weten over Administratie Kantoor A.M. van Kol uit Alphen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie Kantoor A.M. van Kol doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie Kantoor A.M. van Kol bestaat al sinds 01-04-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17240501. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Kantoor A.M. van Kol
Branche
Boekhouder
KVK
17240501
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders